♫ Penjejak 308 ♫

Monday, July 25, 2011

:: yaribba yaribba angre angre ::


assalamualaikum bloggers~

lame benor aku tak update entri.. blog pun dah macam ape dah.. haha.. adesss..

hurm, bukannye ape.. nafsu menaip aku dah makin lame makin teruk.. idea untuk buat entri pun dah makin lame makin kurang.. so, nak salahkan sape ? menopos ? owh, itu tak lawak, stone..

sejak habis praktikal kat zoo bulan lepas, aku banyak usha-usha blog orang, usha-usha blog awek cun, usha-usha tutorial pakai tudung.. erk =.='' sampai takde nafsu nak update blog sendiri.. mungkin jadi 'silent reader' pun dah ok kot.. *satu fenomena biasa bagi blogger pemalas macam aku.. lol~

3 minggu goyang kaki kat rumah, tanpa bertemankan najis-najis binatang zoo, aku ade terpikir gak nak transformkan blog aku jd bumble bee.. eh silap, travelblog or informative blog berpaksikan haiwan dan alam sekitar semata-mata.. ini sume disebabkan minat aku yang mendalam terhadap makhluk2 Allah yang tersangat istimewa nie.. chewaahh ayat cam gampang.. haha~

insyaallah, bermula dari minggu depan, aku akan buat segmen aku sendiri bertajuk 'Stoned with Nature'.. haha.. *maen bantai jela name segmen nie.. harap korang sudi jenguk blog aku sambil terngigau-ngigau binatang ngan tumbuhan yang aku nak reviewkan nanti.. lol~

cakap banyak pun tak gune, taip banyak pun bukan ade orang nak bace.. haha~

tunggu minggu depan yaww..

p/s : nite stonerz~ |^__^|


6 comments:

alif haris said...

hilang nafsu ke bro ? hehe .. kene minum super power ni :D

hahahhaa .. usha2 tutorial pakai tudung ke usha awek yg jadi moedl tu ?? hahahah :D

Eddy Stone said...

haha.. dah setong gua minum.. tkde effect pon.. ::D

22 gua bantai.. asal lawa, sebattt.. wakaka~

A D I E said...

Drink tongkat ali bro.haha

Lizzie Yasmin said...

ptt lar, aku baru jer 4low blog ko nie beberapa minggu lapas,.. tiba-2 senyap.. hilang afsu upanya... Windu sama haiwan2 yang ditinggal kan tue kot.. hahaha

Zulqarnain Musa said...

wah bernafsu utk update entri...new thing...salam singgah

Eddy Stone said...

@adie gua minum susu je bro.. sunnah nabi.. :D

@lizzie haha.. rindu ngan zoo sebenarnye =P

@zulqarnain haha.. wassalam.. jemput singgah lagi bro~