♫ Penjejak 308 ♫

Thursday, August 4, 2011

Good Boy

6 comments:

Anonymous said...

haiwan pun ada perasaan nk tolong binatang lain yg xsama species.. manusia ni payah je nk tolong manusia blainan kaum..

Lizzie Yasmin said...

Dia pun ada perasaan macam manusia, tapi manusia kebanyakkan perasan lebih dari binatang..

Eddy Stone said...

@fezul betul2.. tolong menolong kan amalan mulia~ :D

@lizzie erk.. nauzu billah min zalik~

bukan photographer said...

xleh nak tgk la...

Eddy Stone said...

aik, x leh tgk ke? pelik.

Ania said...

Salam kenal Eddy! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)